Bratislava      Košice     Vranov nad Topľou

   Priemerný čas pre vypracovanie cenovej ponuky: 57 minút   

  • Slovenčina

Ochrana osobných údajov podľa GDPR

Firma HASPO poskytuje komplexné zabezpečenie ochrany osobných údajov v súlade s Nariadením Európskej únie upravujúcim ochranu osobných údajov a Rady (EÚ) č. 2016/679 známom ako GDPR

Vážený návštevníci našej stránky,

určite ste už postrehli, že z dôvodu implementácie legislatívy EÚ do nášho právneho systému dôjde dňa  25.05.2018 k podstatným legislatívnym zmenám v oblasti ochrany osobných údajov , ktoré si vyžadujú zavedenie nových procesov a  vyššiu vzdelanostnú úroveň odborných pracovníkov. Jednou z najväčších zmien, ktoré vstúpia do platnosti je takzvané GDPR  (General Data Protection Regulation) čo je je nariadenie Európskej únie, ktorého cieľom je  zvýšiť úroveň ochrany osobných údajov a posilniť práva občanov Európskej únie v tejto oblasti. Toto nariadenie ukladá všetkým firmám povinnosť najneskôr od 25.05.2015 implementovať všetky ustanovené opatrenia.

Podstatné legislatívne zmeny:

  • povinnosť vytvoriť/upraviť príslušnú dokumentáciu a prispôsobiť ju novej právnej úprave
  • povinnosť vymedzených subjektov ustanoviť zodpovednú osobu
  • zmeny v oblasti súhlasu so spracúvaním osobných údajov
  • zavedenie pomerne vysokých pokút za porušenie povinností (do výšky 4% z obratu)
  • nové práva dotknutých osôb (napr. právo byť zabudnutý)
  • viaceré nové povinnosti pre osoby spracúvajúce osobné údaje

Ochrana osobných údajov podľa GDPR nemusí byť zložitá, vďaka našim expertom s osvedčením Vám ponúkame komplexné riešenie GDPR za výhodné ceny, čo okrem iného zahŕňa :

  1. Poradenstvo v oblasti ochrany osobných údajov v súlade s Nariadením Európskej únie upravujúcom ochranu osobných údajov a Rady (EÚ) č. 2016/679
  2. V prípade potreby zabezpečenie aktualizácie/vypracovanie bezpečnostného projektu
  3. Revízia bezpečnostného projektu a poradenstvo v prípade kontroly zo strany Úradu na ochranu osobných údajov
  4. Dodávateľské zabezpečenie zodpovednej osoby ( ak je potrebné na základe čl.38 GDPR)
  5. Spracovanie odporúčaní a textov pre úpravu webových stránok v súlade s GDPR
  6. V prípade že máte viac ako 250 zamestnancov – vedenie záznamov o spracovateľských činnostiach
GDPR ochrana osobnych udajov

   Cenová ponuka na mieru

     Priemerný čas pre vypracovanie
     cenovej ponuky: 57 minút

        INFOLINKA

    Michal Kačmár

    Manažér obchodu

    Telefón
    +421 918 505 584

       Cenová ponuka na mieru

         Priemerný čas pre vypracovanie
         cenovej ponuky: 57 minút

          INFOLINKA

      Michal Kačmár

      Manažér obchodu

      Telefón
      +421 918 505 584

      Navštívte nás

      KOŠICE

      Severné nábrežie 29

      040 01 Košice

      Kontaktná osoba: Manažér prevádzky KE

      Mobil : +421 918 505 584

      haspo kosice

      VRANOV NAD TOPĽOU

      Čemernianska 203

      093 03 Vranov nad Topľou

      Kontaktná osoba: Manažér prevádzky VT

      Mobil : +421 905 271 563

      haspo vranov

      BRATISLAVA

      Túto prevádzku pre vás otvoríme už čoskoro.

      Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať.