◊ Priemerný čas pre vypracovanie cenovej ponuky: 57 minút ◊
Skratka HACCP pochádza z anglického slovného spojenia Hazard Analysis and Critical Control Points a teda ide o analýzu nebezpečenstiev a kritické kontrolné body. Tento systém bol na Slovensku do praxe zavedený v roku 2000. Cieľom plánu je identifikovať možne nebezpečné suroviny s ohľadom na rôzne toxické látky či mikrooganizmy, identifikovať možné zdroje nebezpečenstva a miesta kontaminácie a tiež zhodnotiť riziko a možné zdravotné komplikácie.
Kto musí mať plán HACCP vypracovaný?
Každá prevádzka pôsbiaca v gastro-sektore je povinná v súlade so Zákonom o potravinách, Zákon č. 152/1995 Z. z. mať spracovaný a aktualizovaný takýto plán. Okrem gastro-sektora sa povinnosť týka aj skladov potravín, výrobcov potravín, barov, kaviarní a prepravcov potravín.
Cenová ponuka na mieru
Priemerný čas pre vypracovanie
cenovej ponuky: 57 minút
Cenová ponuka na mieru
Priemerný čas pre vypracovanie
cenovej ponuky: 57 minút
BRATISLAVA
Einsteinova 11/3677
851 01 Bratislava
Kontaktná osoba: Manažér prevádzky BA
Mobil : +421 905 161 980
KOŠICE
Kmeťova 15
040 01 Košice
Kontaktná osoba: Manažér prevádzky KE
Mobil : +421 918 505 584
VRANOV NAD TOPĽOU
Čemernianska 203
093 03 Vranov nad Topľou
Kontaktná osoba: Manažér prevádzky VT
Mobil : +421 905 271 563
Nie sme jednotlivec, ale tím. Nikto z nás sa nebojí povedať, že niečo nevie, ale ako team vždy nájdeme riešenie v každej situácii. Aktuálne u nás pracuje 14 členov tímu, ktorí sú ochotní starať sa o Vašu firmu v oblasti zákonných služieb, ako o svoju vlastnú.