Priemerný čas pre vypracovanie cenovej ponuky: 57 minút   

HACCP plán

Čo je to vlastne plán HACCP ?

Skratka HACCP pochádza z anglického slovného spojenia Hazard Analysis and Critical Control Points a teda ide o analýzu nebezpečenstiev a kritické kontrolné body. Tento systém bol na Slovensku do praxe zavedený v roku 2000. Cieľom plánu je identifikovať možne nebezpečné suroviny s ohľadom na rôzne toxické látky či mikrooganizmy, identifikovať možné zdroje nebezpečenstva a miesta kontaminácie a tiež zhodnotiť riziko a možné zdravotné komplikácie.

Kto musí mať plán HACCP vypracovaný?

Každá prevádzka pôsbiaca v gastro-sektore je povinná v súlade so Zákonom o potravinách, Zákon č. 152/1995 Z. z. mať spracovaný a aktualizovaný takýto plán. Okrem gastro-sektora sa povinnosť týka aj skladov potravín, výrobcov potravín, barov, kaviarní a prepravcov potravín.

Čo mi hrozí ak HACCP nebude mať ak to to skontroluje?

To či plán HACCP vypracovaný máte, či je vypracovaný správne a či je aktuálny kontroluje Regionálny úrad verejného zdravotníctva. V pripade že RÚVZ zistí, že subjekt takýto plán vypracovaný nemá, nedodrživa ho alebo je neaktuálny môže udeliť pokutu vo výske 1000 až 500 000€.

Čo musí obsahovať plán HACCP?

Plán musí okrem iného obsahovať :
– Indetifikačné údaje prevádzkovateľa
– Druh prevádzky
– Opis pracovných postupov
– Opis technologických postupov
– Hygienický a sanitačný režim
– Metrologický program
– Systém zabezpečenia kontroly hygieny potravín

Koľko stojí vypracovanie HACCP?

Každý klient je individuálny , prevádzky majú iné veľkosti, iný počet zariadení či personálu, preto pre každého spracúvame cenovú ponuku individuálne.
Vyplňte krátky formulár vpravo a získajte výhodnú cenovú ponuku pre vypracovanie HACCP na mieru už za pár minút

   Cenová ponuka na mieru

     Priemerný čas pre vypracovanie
     cenovej ponuky: 57 minút


    Ak si nie ste istý prosím konzultujte s RúVZ
    HACCP PlánVšeobecný prevádzkový poriadokPrevádzkový poriadok - chemický faktorPrevádzkový poriadok - hlukPrevádzkový poriadok - biologický faktorPrevádzkový poriadok - bremená

        INFOLINKA

    Michal Kačmár

    Manažér obchodu

    Telefón
    +421 918 505 584

       Cenová ponuka na mieru

         Priemerný čas pre vypracovanie
         cenovej ponuky: 57 minút


      Ak si nie ste istý prosím konzultujte s RúVZ
      HACCP PlánVšeobecný prevádzkový poriadokPrevádzkový poriadok - chemický faktorPrevádzkový poriadok - hlukPrevádzkový poriadok - biologický faktorPrevádzkový poriadok - bremená

          INFOLINKA

      Michal Kačmár

      Manažér obchodu

      Telefón
      +421 918 505 584

      Navštívte nás

      BRATISLAVA

      Einsteinova 11/3677

      851 01 Bratislava

      Kontaktná osoba: Manažér prevádzky BA

      Mobil : +421 905 161 980

      KOŠICE

      Kmeťova 15

      040 01 Košice

      Kontaktná osoba: Manažér prevádzky KE

      Mobil : +421 918 505 584

      VRANOV NAD TOPĽOU

      Čemernianska 203

      093 03 Vranov nad Topľou

      Kontaktná osoba: Manažér prevádzky VT

      Mobil : +421 905 271 563

      haspo vranov